روند طعم 2025 کری، تجزیه و تحلیل طعمها، مواد تشکیل دهنده و نوآوریهایی که ممکن است صنعت غذا و نوشیدنی را در سال آینده شکل دهد، نوآوریهای سرگرمکننده و کاربردی را برجسته میکند، محصولاتی با طعم عالی با مزایای سلامتی واقعی را تضمین میکند و به مصرفکنندگان حداکثر سود را از ترکیبات کمتر میدهد. .
در این گزارش به شش موضوع پرداخته شده است، از جمله کاوش در طعمهایی مانند مرکبات تند. سایر گرایشهای شناساییشده شامل «ریشهها بازتعریفشده» است که شامل تفسیر مجدد غذاهای سنتی است، و «تجملات کوچک» که بر اغراقهای کوچک برای ارتقای تجربیات روزمره تمرکز دارد.
روند “سرگرمی با عملکرد” مزایای سلامتی و همچنین طعم های لذت بخش را برای مصرف کنندگان فراهم می کند، و مفهوم “تمیز و ساده” ممکن است بر شفافیت تأکید کند و محصولاتی با حداقل مواد اولیه و حداکثر فواید تولید کند.
واکنش زنجیره ای بر پایداری در سراسر زنجیره تامین تاکید می کند.
منبع:foodbusinessnews