Protein Industries Canada با Alinova Canada Inc.، Marusan Ai Co.، Earth’s Own Foods و Flamaglo Foods برای توسعه و تجاری سازی پودر سویا جدید همکاری می کند.
پروژه 23.9 میلیون دلار کانادا (17.03 میلیون دلار) توسط Alinova Canada، یک سرمایه گذاری مشترک بین DJ Hendrick International Inc. (DJHII) و Marusan Ai، بر اساس ابتکار قبلی DJHII Protein Industries Canada، که در آن شرکای اولیه امکان سنجی را ارزیابی کردند، هدایت خواهد شد. یک کارخانه تجاری فرآوری پودر سویا در شرق کانادا.
برنامهها مستلزم ساخت تأسیسات آزمایشی پودر سویا در موریسبورگ، استان انترناسیونال، یک منطقه بالای تولید سویا در کانادا است. طبق گفتههای Protein Industries Canada – یکی از خوشههای جهانی نوآوری کانادا – مکان و عملکرد این مرکز، شرکا را قادر میسازد تا محصول را به طور موثرتری توسعه و بازار آزمایش کنند.
در طول ساخت کارخانه، Earth’s Own و Flamaglo Foods دستههای کوچکی از پودر شیر سویا جدید را در محصولاتی که برای قفسههای فروشگاههای مواد غذایی در سرتاسر کانادا قرار دارند آزمایش خواهند کرد. پس از ساخت این تاسیسات، شرکت آلینوا کانادا و شرکت ماروسان آی تلاش خواهند کرد تا ظرفیت پردازش شیر خشک سویا را به طور کامل گسترش دهند و قابلیت تجاری آن را در بازار ژاپن آزمایش کنند.
Kassandra Quayle، مدیر مالی شرکت Protein Industries Canada گفت: «بخش کشاورزی کانادا به محصولات با کیفیت بالا شهرت زیادی دارد و ما میتوانیم با بازگرداندن فرآوری آن محصولات به خاک کانادا، بر این امر پیشرفت کنیم. فرآوری با ارزش افزوده و استفاده از دانه کامل در اینجا در خانه موقعیت ما را به عنوان تامین کننده پیشرو مواد اولیه و محصولات غذایی با ارزش تضمین می کند، در حالی که به خانواده ها در کانادا و در سراسر جهان مجموعه جدیدی از گزینه های پروتئینی با کیفیت بالا را ارائه می دهد. ”
Protein Industries Canada اعلام کرد که 6.7 میلیون دلار کانادا در پروژه فرآوری پودر سویا سرمایه گذاری می کند و شرکای مابقی را سرمایه گذاری می کنند. در حال حاضر، بیشتر محصول سویای کانادا برای فرآوری صادر میشود و توانایی فرآوری در خانه ارزش بیشتری به تولید سویای این کشور میافزاید.
دیوید هندریک، معاون اجرایی آلینووا کانادا گفت: “صادرات سویای کامل غیر GMO از شرق انتاریو یک سنت دیرینه با پاداش برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان بوده است.” اکنون ما این فرصت را داریم که این غرور و پاداش را به سطح بعدی ببریم: یک ماده تشکیل دهنده کانادایی. ما قصد داریم روابط خود را با پرورش دهندگان در شرق انتاریو، شریک شیر سویا ما در ژاپن و دو سازنده کانادایی مواد غذایی سویا که در این ابتکار عمل می کنند، ایجاد کنیم تا این شرکت تولیدی را به واقعیتی برای موریسبورگ تبدیل کنیم و به رفاه جامعه ما کمک کند. ”
Protein Industries Canada خاطرنشان کرد: تمرکز این پروژه بر تجاری سازی در ژاپن – جایی که Marusan Ai دومین تولید کننده و فروشنده بزرگ شیر سویا است – انتظار می رود فرصت های اقتصادی جدیدی را برای کانادا ایجاد کند و رقابت جهانی آن را تقویت کند.
هیرویوکی ایناگاکی، رئیس آلینوا کانادا، گفت که کارخانه فرآوری پودر سویا موریسبورگ قرار است در اوایل سال 2026 افتتاح شود.
ایناگاکی گفت: در ژاپن، ما در Marusan Ai اهمیت پروتئین گیاهی را برای رفاه مصرف کنندگان جهانی می شناسیم. ما احتمال کمبود جهانی را پیشبینی میکنیم. ما در مورد این امکان با شریک کانادایی خود، DJHII بحث کردهایم، و با هم برنامهای برای کاهش این خطر با همکاری با تولیدکنندگان سویای غیر GMO در شرق انتاریو و دو شریک کانادایی در فرمولاسیون پروتئین گیاهی داریم. ما بر این باوریم که همراه با عرضه قابل اعتماد سویای کانادایی شما و تجربه طولانی مدت ما در فناوری فرآوری مواد غذایی، میتوانیم یک ماده جدید پودر شیر سویای کانادایی تولید کنیم و کاربردهای زیادی در محصولات غذایی پیدا کنیم.
یک سازمان غیرانتفاعی، Protein Industries Canada بر افزایش ارزش محصولات کلیدی کانادا – مانند کلزا، گندم و حبوبات – تمرکز می کند تا به بازارهای رو به رشد جایگزین های گوشت گیاهی و محصولات غذایی جدید در آمریکای شمالی، آسیا و اروپا خدمت کند. این خوشه نوآوری از The Road to $25 Billion پشتیبانی می کند، یک ابتکار کل بخش در کانادا برای ایجاد فروش سالانه 25 میلیارد دلار کانادا از مواد غذایی و مواد اولیه گیاهی تا سال 2035.
منبع:foodbusinessnews