فصل تعطیلات در حال گسترش است و شرکتها در حال معرفی مجموعهای از نوآوریهای فصلی در محصولات و منو هستند.
Subway به آزمایش قالب کوکی های خود با شکلات دوبل نعناع فلفلی ادامه می دهد. این پیشنهاد، خمیر کوکی دوبل چیپس شکلاتی Subway را که با استفاده از شکلات و چیپس سفید، با عصاره نعناع و تکه های نیشکر آب نبات قرمز و سفید تهیه شده است، ادغام می کند.
پل فابر، معاون ارشد آشپزی و نوآوری در Subway میگوید: «فصل تعطیلات مترادف با کوکیها است، و زمان مناسبی برای معرفی این شیرینی جدید گرم و پر طعم به منوی میانوعدههای ما است.
Bimbo Bakeries USA کاکائو داغ با مافین گل ختمی را به مجموعه اسنک های Little Bites Entenmann اضافه کرد. به گفته این شرکت، این محصولات با شکلات و مارشمالو مینیاتوری برای ارائه نت های طعم کاکائو فرموله شده اند. این میان وعده حاوی 180 کالری در هر وعده است.
تیم هورتونز، یکی از زیرمجموعههای رستوران برندز بینالمللی، از خط جشن نوشیدنیها و غذاهای پخته شده خود با سه آیتم جدید رونمایی کرد. نوشیدنی ها شامل چای لاته تعطیلات داغ یا سرد است که در طعم های نعناع فلفلی و شیرینی زنجبیلی عرضه می شود، و غذاهای پخته شده شامل دونات آدم برفی است که روی آن با مایه کیک با طعم وانیلی تزئین شده است که مانند صورت آدم برفی با پر کردن خامه شیرین تزئین شده است، و شیرینی رویای شکری تعطیلات. شیرینی شکری شکلاتی سفید با پاشش قرمز و سبز، آیسینگ با طعم وانیل، پوست نعناع فلفلی کرامبل و شیرینی زنجفیلی مینیاتوری.
منبع:foodbusinessnews