Burcon NutraScience Corp، ونکوور، و Puratos، Groot-Bijgaarden، بلژیک، برای توسعه راههایی برای استفاده از پروتئین کلزای Burcon’s Puratein در غذاهای پخته با یکدیگر همکاری میکنند. طبق گفته شرکت ها، پروتئین کانولا به دلیل طعم خنثی، تطبیق پذیری عملکردی و ارزش غذایی به عنوان جایگزینی برای پروتئین تخم مرغ عمل می کند.
این همکاری، تخصص پروتئین گیاهی Burcon را با دانش Puratos در مورد مواد غذایی و شبکه جهانی امکانات تحقیق و توسعه ترکیب میکند.
کیپ آندروود، مدیر اجرایی Burcon گفت: “ما از شراکت با Puratos برای بهترین پروتئین کانولا در کلاس خود هیجان زده هستیم.” “درک عمیق آنها از صنایع نانوایی و شیرینی پزی مکمل استراتژی ما برای ورود به بازار است. پروتئین کانولای Burcon دارای عملکردهای استثنایی است و می تواند در هنگام جایگزینی تخم مرغ در فرمولاسیون، صرفه جویی قابل توجهی در هزینه مصرف داشته باشد. با هم، هدف ما بازتعریف چیزی است که با پروتئین کانولا ممکن است.”
منبع:foodbusinessnews