تولید زیستی و تخمیر دقیق فناوریهای جدیدی نیستند، اما تنها در چند سال گذشته است که آنها پتانسیل خود را برای تولید مواد غذایی و مواد غذایی به روشهای پایدارتر به رسمیت شناختهاند. با توجه به اینکه ایلینوی یکی از تولیدکنندگان عمده ذرت و سویا است – رسانه ای که اغلب در این بیوتکنولوژی ها استفاده می شود – منطقی است که مرکز فناوری تخمیر و کشاورزی ایلینویز (iFAB) حدود 51 میلیون دلار از برنامه هاب های فناوری از طریق وزارت بازرگانی اعطا شود. اداره توسعه اقتصادی.
کنسرسیوم iFAB که توسط آزمایشگاه تحقیقاتی پردازش زیستی یکپارچه (IBRL) در دانشگاه ایلینوی اوربانا-شامپین هدایت می شود، شامل 30 سازمان شریک است که نماینده دانشگاهی، صنعتی، دولتی و غیرانتفاعی هستند. ADM، شیکاگو، یکی از این شرکا است. با حضور چشمگیر در جامعه کشاورزی مرکزی ایلینوی، ADM کمک های مالی و سرمایه گذاری در اوایل سال جاری برای حمایت از توسعه مداوم iFAB ارائه کرده است.
گرگ وب، معاون روابط ایالتی و دولت محلی در ADM گفت: «ما مفتخریم که بخشی از این تلاش هستیم. این مرکز فناوری راهی است برای منطقه ما برای پیشروی در آینده بیوتکنولوژی، و برای ADM برای ادامه حمایت از تخمیر دقیق، که نشان دهنده فرصتی عالی برای ادامه گسترش جهان محصولات با منبع پایدار در صنایعی است که در آن مشارکت داریم. ”
جیم استتلبرگ، مدیر اجرایی Primient، Schaumburg، Ill.، یکی دیگر از شرکتهای شریک مواد غذایی، گفت: «جایزه کمک هزینه گواهی است بر فداکاری رهبری و شرکای iFAB که از ابتدا چشمانداز روشنی داشتند. برای پریمینت، این گام بعدی در سفر ما برای تجدید، نوسازی و رشد برای برآورده کردن پتانسیل اقتصاد زیستی، ایجاد رهبری و مشارکت در بخشهای جدید و نوظهور است که ما را متمایز میکند.»
حمایت مالی فدرال و شریک به اهرم پنج سال موفقیت عملیاتی IBRL کمک می کند.
بث کانرتی، محقق اصلی iFAB و معاون توسعه تجارت در IBRL، گفت: «شرکتها برای اثبات فناوریهای خود به اینجا میآیند و هدف ما این است که آنها در منطقه باقی بمانند و تأسیسات تولید اولیه را برای پیشرفت از ایدهپردازی به تجاریسازی ایجاد کنند. که بخشی از کالج علوم کشاورزی، مصرف کننده و محیط زیست و کالج مهندسی گرینگر است. این کمک هزینه مرکزی ایلینوی را به عنوان یک رهبر جهانی در تولید زیستی و تخمیر دقیق، در نتیجه از امنیت ملی، رشد اقتصادی و ایجاد شغل حمایت می کند.
«تولید زیستی اجازه می دهد تا محصولات تصفیه شده بیشتری به عنوان بخشی از تجارت های زیستی و کشاورزی ایجاد شود، در حالی که تخمیر دقیق چیزی بیش از تبدیل ذرت به اتانول برای سوخت است. پردازش زیستی تخصصی میتواند انواع پیشرفتهتری از پروتئینهای غذایی، انواع جدید منسوجات و الیاف، پلیمرهای مدرنتر، و درجات تجاری روغنها و لیپیدها، رنگدانهها و حتی لوازم آرایشی را ایجاد کند. این وسعت در خروجی به ثبات بیشتر بازار در کسب و کارهای مبتنی بر زیست اجازه می دهد.
تخمیر دقیق قبلاً برای تهیه چندین ماده غذایی از جمله طعمهای طبیعی، مایه پنیر، ویتامینها و استویا استفاده میشود. اما این پیشرفتهای اخیر در کشاورزی سلولی – فرآیند استفاده از تخمیر دقیق برای تولید پروتئینهای حیوانی واقعی – است که علاقه و نوآوری را تقویت میکند.
کانرتی گفت: «هدف ما این است که ایلینوی مرکزی را به مقصدی برای شرکتهایی تبدیل کنیم که پیشرفتهای علمی را به راهحلهایی واقعی و سازگار با محیط زیست تبدیل میکنند که شیمی صنعتی را بازتعریف میکنند.
در حال حاضر حدود 30 درصد از کل ذرت ایلینوی توسط کشاورزان برای تولید اتانول فروخته می شود. با افزایش وسایل نقلیه برقی، آنها باید یک خروجی جدید برای محصولات خود پیدا کنند. این خروجی جدید بهعنوان واسطهای برای میکروارگانیسمها است تا دقیقاً آن را به ترکیبات ارزشمند، از جمله مواد غذایی و مواد غذایی تبدیل کنند. چنین فناوری با تولید غذای بیشتر برای مردم، امنیت غذایی کشور را بهبود می بخشد.
این تفاوت چندانی با نحوه خوردن حیوانات نشخوارکننده علف هایی که انسان نمی تواند مصرف کند ندارد. میکروارگانیسم های موجود در معده آنها علف ها را به شیر و گوشت خوراکی تبدیل می کنند. به جای استفاده از معده گاو، این تبدیل در یک بیوراکتور انجام می شود.
با این حال، Conerty اشاره می کند که iFAB در حال حاضر با سلول های پستانداران کار نمی کند. او همچنین گفت که مراکز فناوری دیگری نیز در تخمیر دقیق کار می کنند، اما برای کاربردهای سلامت انسان، مانند واکسن ها و آنتی بادی ها.
کانرتی گفت: “iFAB تنها شرکتی است که بر روی مواد غذایی و تولید زیستی صنعتی متمرکز شده است.” همانطور که به آینده می نگریم، iFAB فقط نوآوری را تقویت نمی کند. ما فعالانه از مشاغل و کارآفرینان دعوت می کنیم تا در مرکز ایلینوی به ما بپیوندند. امکانات، منابع و تخصص ما در جهت تبدیل ایدههای جسورانه به راهحلهای آماده بازار است که راه را برای نظارت بر محیطزیست و رشد اقتصادی پیش میبرد. با هم، میتوانیم چشمانداز تولید صنعتی را دوباره تعریف کنیم و آن را سبزتر، کارآمدتر و بینهایت پایدارتر کنیم.
منبع:foodbusinessnews